ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (για να παραγγείλετε προϊόντα ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του, ή για την αποστολή και μεταφορά των προϊόντων κ.λπ.) υπονοεί ότι συμφωνείτε με τους γενικούς νομικούς όρους και τις διατάξεις της. Ζητάμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Πνευματικά δικαιώματα
Κάθε συστατικό, το εμπορικό σήμα, ή άλλο στοιχείο που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα ανήκει στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας με βάση το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα υλικά, τα εμπορικά σήματα, η ιδιοκτησία κ.λ.π. του mygreengaia.gr και των τρίτων προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Ότι εμφανίζεται σε αυτόν τον ιστοχώρο είναι για λόγους πληροφόρησης και μόνο και δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να μεταμορφωθεί και να χρησιμοποιηθεί για οικονομικούς λόγους ή με τρόπο που μπορεί να βλάψει τα συμφέροντα της επιχείρησης ή των τρίτων που διαφημίζονται σε αυτόν (π.χ. μεταφορτώνονται το λογότυπο ενός τρίτου για χρήση όπως είναι ή με τροποποιημένη μορφή με στόχο να πραγματοποιηθεί  κέρδος, ή να χρησιμοποιηθεί με τρόπο που προσβάλλει τα δημόσια ήθη και την ευπρέπεια).

Παιδιά & Γονική Καθοδήγηση
Πρίν στείλουν οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες στο mygreengaia.gr, τα παιδιά και οι νέοι κάτω από 15 ετών πρέπει πρώτα να έχουν την συγκατάθεση των γονέων τους.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΩΝ

1. Οι υποχρεώσεις μας
Μετά από την πραγματοποίηση μιας ONLINE παραγγελίας για ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα μας, θα σας απαντήσουμε με email για την λήψη της παραγγελίας σας και τις λεπτομέρειες για την εκτέλεσή της. Η παραγγελία σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία για την αποστολή στη παρεχόμενη διεύθυνση, οπότε αυτή την περίπτωση θα ειδοποιηθείτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Κάθε προϊόν που δεν περιλαμβάνεται στο email που θα σας στείλουμε θα θεωρηθεί ότι δεν περιλαμβάνεται στην παραγγελία σας.

2. Διαθεσιμότητα

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι διαθέσιμα ανάλογα με την περίοδο. Παρόλα αυτά επειδή είναι φρέσκα φρούτα και λαχανικά  θα πρέπει να γίνει  συγκομιδή και συσκευασία  κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμα άμεσα όταν γίνετε η καταχώρηση της παραγγελίας σας. Ως εκ τούτου χρειάζεται ένα μικρό χρονικό διάστημα για την  προετοιμασία και αποστολή της κάθε παραγγελίας. Είναι η πολιτική μας η παραγγελία σας να αποστέλλεται εντός τριών (3) ημερών μετά την ημερομηνία καταχώρησης. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

3.  Εκτελωνισμός

Εάν τα προϊόντα υπόκεινται σε εκτελωνισμό, οι φόροι και οι δασμοί είναι ευθύνη του πελάτη. Παρακαλώ ελέγξτε με τις τοπικές αρχές σας, ιδιαίτερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, για τη νομοθεσία σχετικά με τις εισαγωγές ή τις ONLINE παραγγελίες εκτός Η.Π.Α.
  
4. Τροποποιήσεις και Αλλαγές
Η ιστοσελίδα mygreengaia.gr διατηρεί το δικαίωμα να επιφέρει τροποποιήσεις ή αλλαγές στους όρους χωρίς προγενέστερη ανακοίνωση στους πελάτες του.

5. Νομοθεσία

Οι όροι και οι διατάξεις εν τω παρόν τι, καθώς επίσης και όλες οι συναλλαγές μέσω του mygreengaia.gr θα είναι υπαγόμενοι στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που κυβερνά το ηλεκτρονικό εμπόριο, και από τον καταναλωτικό νόμο (2251/1994) που κυβερνά τις πωλήσεις από απόσταση. Εάν οποιοσδήποτε από τους όρους και τις διατάξεις συγκρούεται με τη προαναφερθείσα νομοθεσία, αυτός ο όρος/η διάταξη θα είναι άκυροι. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο mygreengaia@gmail.com για διευκρινίσεις ή σχόλια.
     
6. Αποκήρυξη πληροφοριών
Οι δηλώσεις που προωθούν τις συγκεκριμένες πληροφορίες και τα οφέλη των προϊόντων για τον άνθρωπο γίνονται από τους παραγωγούς των προϊόντων  μετά από γενική αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλά και τη σχετική βιβλιογραφία. Δεν υιοθετούμε ούτε επικυρώνουμε αυτές τις δηλώσεις. Οι δηλώσεις σχετικά με αυτά τα προϊόντα δεν έχουν αξιολογηθεί από τη διοίκηση τροφίμων και φαρμάκων. Αυτά τα προϊόντα δεν προορίζονται να εντοπίσουν, να θεραπεύσουν, ή να αποτρέψουν οποιαδήποτε ασθένεια.  Δεν σημαίνει ότι λειτουργούν ως υποκατάστατο ή εναλλακτική λύση των πληροφοριών από τους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης. Εάν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο ή είστε κάτω από θεραπεία για οποιαδήποτε ασθένεια, παρακαλώ συμβουλευθείτε τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης σας για τις πιθανές αλληλεπιδράσεις ή άλλες πιθανές περιπλοκές πριν πάρετε οποιαδήποτε από αυτά τα προϊόντα. Εάν είστε έγκυοι ή θηλάζουσες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης σας .
Οι πληροφορίες για αυτήν την ιστοσελίδα σχεδιάζονται για εκπαιδευτικούς λόγους μόνο. Δεν προορίζονται να είναι υποκατάστατο των ενημερωμένης ιατρικής συμβουλών ή της φροντίδας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να εντοπίσετε ή να μεταχειριστείτε οποιαδήποτε προβλήματα υγείας ή ασθένειες χωρίς διαβούλευση του γιατρού σας. Παρακαλώ επισκεφτείτε έναν γιατρό με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που έχετε σχετικά με την υγεία την δικιά σας η του παιδιού σας.


* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: . Προσπαθούμε να παρέχουμε τις γρήγορες απαντήσεις σε κάθε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αλλά είμαστε ανίκανοι 100% επειδή τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία μας μπορούν να εμποδιστούν. Εάν μας έχετε στείλει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αλλά δεν έχετε λάβει καμία απάντηση μέσα σε 5 επιχειρησιακές ημέρες παρακαλώ ξαναδοκιμάστε την αποστολή (από την ιστοσελίδα μας) ή με την κλήση του αριθμού τηλεφώνου +30 6999929148
Σας ευχαριστούμε