ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ

Γνωρίζουμε την ανησυχία σας για το πως οι πληροφορίες σας (προσωπικά δεδομένα) χρησιμοποιούνται και μοιράζονται, και εκτιμάμε την εμπιστοσύνη σας . Αυτή η ειδοποίηση περιγράφει την πολιτική ασφαλείας μας. Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, δέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται σε αυτήν την δήλωση μυστικότητας.  
H ιστοσελίδα mygreengaia.gr είναι ο μόνος ιδιοκτήτης των πληροφοριών που συλλέγονται σε αυτήν την περιοχή.
Δεν θα πωλήσουμε, δεν θα μοιραστούμε, ή θα νοικιάσουμε αυτές τις πληροφορίες σε οποιοδήποτε τρίτο, με τρόπους διαφορετικούς από αυτούς που αναφέρονται σε αυτήν την δήλωση.

Αυτόματες πληροφορίες

Η Ιστοσελίδα mygreengaia.gr λαμβάνει και αποθηκεύει τις πληροφορίες από τους χρήστες μας, ώστε να μπορούμε να προσδιορίσουμε τα ελαττώματα, να διαχειριστούμε  και να συλλέξουμε τις δημογραφικές πληροφορίες (όπως την προέλευση χωρών παραδείγματος χάριν). Χρησιμοποιούμε τα ονόματα περιοχών ή τις διευθύνσεις IP (πρωτόκολλο Διαδικτύου), τα οποία δεν είναι συνδεδεμένα με προσωπικά δεδομένα. Με άλλα λόγια αυτό το είδος πληροφοριών είναι πάντα ανώνυμο.

Δεν χρησιμοποιούμε cookies

Προσωπικές πληροφορίες.

Η ιστοσελίδα mygreengaia.gr λαμβάνει τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε, όπως το όνομά σας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τους αριθμούς τηλεφώνου, τη διεύθυνση κ.λ.π. έτσι μπορούμε να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες σας. Τέτοιες πληροφορίες προστατεύονται on-line και off-line και δεν μοιράζονται ποτέ με έναν τρίτο.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για λόγους ασφάλειας δεν αποθηκεύουμε σε on-line σύνδεση αριθμούς πιστωτικών καρτών και τραπεζικούς λογαριασμούς. Οι παραγγελίες πιστωτικών καρτών υποβάλλονται σε επεξεργασία με τις πληρωμές μεταφοράς τραπεζών και είναι απολύτως ασφαλείς.